VIDEOKONSULTATION

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEOKONSULTATION :

Under corona-pandemien har vi haft mulighed for, at afvikle konsultationer ved telefon-opringning istedet for at du har skullet møde op i klinikken.

Denne mulighed er desværre ophørt pr. 1.6.2021. da Danske Regioner har truffet beslutning om, at det ikke længere skal være muligt at få en konsultation ved telefon-opringning. Det er vi selvfølgelig kede af, da både vores patienter og vi har syntes at det gav god mening, at klare de problemstillinger der er muligt, over telefon, istedet for at skulle møde op i klinikken og tage fri for arbejde, eller få kørelejlighed osv.

Fremover skal du ringe til klinikken for at bestille tid til konsultation hos både læger og personale. Konsultationen kan foregå ved fremmøde, eller ved videokonsultation efter aftale.

Videokonsultationen foregår via "Min læge" app. eller ved at vi sender et link til dig på sms, som vil føre dig direkte til video-konsultation med lægen.

Se vejledning til "Min læge" app her : KLIK HER

Du kan fortsat bestille tid på vores hjemmeside til konsultation hos uddannelseslæger, lægevikar, diætist, jordemoder og sygeplejerske.