BOLETTE OLSEN, ERNÆRINGS- OG MOTIONSBACHELOR :

 

Hvis du har behov for vejledning og støtte til forebyggelse af livsstilssygdomme, som diabetes, overvægt, sænkning af kolesterol eller blodtryk eller hjælp til vægttab, så bestil tid hos Bolette.

Hun foretager tillige de regelmæssige kontroller, hvis du allerede har fået konstateret en livsstilssygdom og hun er særdeles god til at få en bedre styring på alt det, du formentlig allerede ved.

Hos Bolette kan du bestille tid til kontrol af diabetes, kolesterol og blodtryk. Konsultationerne og vejledningerne er gratis. Hun kan udarbejde mere specifikke kostplaner til dig, hvis du ønsker dette, men dette dog mod mindre betaling. En kostberegning og foreslag til mulig kostplan vil koste omkring 300 kr, alt efter dit behov.

Bolette følger også alle med stofskiftesygdomme og holder styr på jer, der får blodfortyndende medicin.

 

ALICE JØRGENSEN, SYGEPLEJERSKE :

 

Alice holder snor i alle, der lider af tilstande, der kræver, at du kontrolleres helt regelmæssigt. Foreksempel KOL, diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol osv. Lider du af en af disse tilstande, og er du endnu ikke inde i et fast kontrolforløb, så bestil en tid hos Alice, som vil forestå at få sat det ordentligt i system for dig.

Alice foretager desuden kontroller af blodtryk, diabetes, KOL og kolesterol. Hun laver sårpleje og undersøger urinprøver, poder halse, tager EKG (hjertekardiogram), blodprøver og foretager lungefunktionsundersøgelser.

 

JULIE BACKE BERGMARK, JORDEMODER :

 

Julie er vores gode og rolige jordemoder, som griner vældigt let. Julie kører svangreambulatorie for gravide. Det er altså hende du skal bestille tid hos til 1.graviditetsundersøgelse omkring din 7.-8. graviditetsuge. Senere i graviditeten skal du endvidere bestille tid hos hende til undersøgelse i uge 25 og uge 32 og igen 8 uger efter fødslen

Julie laver børneundersøgelser, når dit barn er 5 mdr. 12. mdr. 2, 3 og 4 år. Og de elsker hende !

Julie tager også blodprøver, og giver vaccinationer til børn, samt foretager podninger og andre undersøgelser.

Og hun foretager livmoderhalskræftundersøgelser og laver præventionsvejledninger.

Julie står endvidere for vores demensudredning.

 

CAMILLA PRIP TØLBØLL, SEKRETÆR :

 

Camilla  har i mange år arbejdet med psykisk sårbare og er vant til at have mange bolde i luften og have med alle slags mennesker at gøre, så hun er den helt rette at møde i receptionen.