GRAVID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILLYKKE !

Når du har taget en graviditetstest derhjemme eller heroppe, og den viser at du er gravid, så kan du roligt stole på dette. En graviditetstest kan vise at du ikke er gravid og så er du det alligevel, men den kan ikke vise graviditet, uden at du er gravid !

Bestil tid til 1.graviditetsundersøgelse ( 30 minutter ) hos vores jordemoder Julie Bergmark som sammen med dig, vil udfylde svangrepapirer og vandrejournal og du vil få foretaget de første blodprøver. Julie er en garvet jordemoder og kan svare på stort set alt du kunne have brug for at vide under din graviditet.

Du vil blive indkaldt fra det hospital, du ønsker at føde på, til jordemoderkonsultation omkring graviditetsuge 14.

Du skal selv bestille tid til de næste undersøgelser  heroppe og de foregår i graviditetsuge 25 og uge 32 hos jordemoder Julie.

Du kan iøvrigt altid bestille tid hos jordemoder Julie, hvis du har nogle spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med din graviditet eller har brug for lidt tættere kontakt gennem din graviditet

HUSK :

- Før hver undersøgelse skal du lave en urinprøve. Der er plastikbærer på toilettet, som du skal lade vandet i, og give den til sekretæren, som vil undersøge urinen for sukker, protein og blod.

- Du bestiller selv tid til nakkefoldsscanning over nettet på det hospital du har valgt, efter konsultation heroppe.

- Du skal tage jerntilskud fra graviditetsuge 10

- Hvis du endnu ikke er gravid, men planlægger det, så kan du med fordel begynde at tage folinsyre, før I går i krig.

- Hvis du har meget kvalme, problemer med at holde vægten eller tager uforholdsmæssigt mange kilo på under din gravidtet, så kan Bolette hjælpe dig. ( Hun er kost og motions bachelor )

Gå ind i tidsbestillingen og book en tid hos hende. Hun giver også akupunktur mod kvalme.