BLODPRØVER

Ved blodprøve kontroller, der er aftalt med lægen, bestil en tid til blodprøvetagning senest 3 dage før lægekonsultationen hos sygeplejerske Alice eller Jordemoder Conny, så alle svar er indløbet før dette.

Der er ÅBEN KONSULTATION til blodprøvetagning dagligt mellem klokken 7.30-8.30. Disse tider er KUN til blodprøvetagning. Du møder bare op i klinikken og kører dit sygesikringskort igennem velkomstterminalen.

I ferieperioder, hvor vi har mindre bemanding, vil du fortsat skulle bestille tid til blodprøvetagning. Uge 7, sommerferie, uge 42, i julen og påske.

Hvis det er blodprøver der skal bruges i efterfølgende konsultation, skal du komme senest 3 dage før konsultationen, så vi er sikre på at have resultaterne, når du møder til konsultation.

Vi bestræber os på, at sende blodprøve svar til dig på din mail, hvis det er muligt. Er du ikke interesseret i at modtage disse, så sig endelig til og vi vil ikke fremover sende svar denne vej.

Du kan ikke bestille tid til blodprøver, uden først at have aftalt det med en af lægerne eller at blodprøverne foregår i forbindelse med regelmæssig opfølgning på kroniske sygdomme, som diabetes, stofskiftelidelser, forhøjet blodtryk, KOL osv. Snak med lægen eller sygeplejersken Alice om relevante intervaller mellem blodprøve kontrollerne.