TID SAMME DAG

TID SAMME DAG :

Vi er gået over til at have TID SAMME DAG. Det betyder at man ikke længere kan bestille tid til lægerne længe i forvejen, men skal ringe om morgenen på tlf. 45871603 mellem kl 8-9 og vil få en tid senere på dagen.

Baggrunden for at vi går over til dette nye system er, at vi har oplevet, at ventetiden på at kunne få en tid hos lægen, er blevet længere og længere, og alt alt for lang. Det er utilfredsstillende for vores patienter og også for os. 

Et stigende antal lægeklinikker i Danmark er nu gået over til det nye system TID SAMME DAG, og tilfredsheden fra både patienter og læger er meget stor. 

Når du har behov for at konsultere en læge, så skal du bare ringe om morgenen mellem kl.8-9 og så vil du blive set senere samme dag. Du skal derfor ikke gå og have en aftale i kalenderen i ugevis, men kan få aftalen den dag det passer dig.

Hvis du har brug for en samtale tid eller en tid til operation, så skal du fortsat ringe herned og vil kunne få en aftalt tid udi fremtiden.

Vores personale : jordemoder, sygeplejerske og diætist, samt vores uddannelseslæger og vores vikar vil fortsat have aftale tider, som kan bestilles over hjemmesiden.

Vi vil stræbe efter, at alle der har brug for det , får en tid samme dag, men der kan være ferier eller sygdom, hvor bemandingen er lav, hvor der ikke vil være tider til alle der ønsker det den dag..

Vi vil fortsat have akut åben konsultation hver morgen mellem kl 8-8.30, hvor alle akutte tilstande skal tilses. De hører ikke til senere på dagen, med mindre man bliver syg der.